Naturensommedicin.dk

Vær den kvinde du er født til at være - udfordring

Grib muligheden for at være med i en 3 dages LIVE online udfordring med læge Anna Maria Olsen, som har mangeårig erfaring med at lindre stress og styrke selvværdet på en naturlig måde, og stå stærkt i dig selv som den fantastiske kvinde du er.
Vær den kvinde du er født til at være - udfordringen er en gratis online challenge som forløber over 3 dage.
Du får 1 times live træning hver dag i 3 dage og det hele skydes i gang mandag d. 14. juni kl 10 med dag 1.

Hvis du nogensinde har siddet på dit arbejde og tænkt at du kan så meget andet end det du bidrager med på dit arbejde eller at du ikke udlever dit fulde potentiale som den fantastiske kvinde du er, så er denne udfordring måske noget for dig.
Denne udfordring er til dig, som er en kreativ ildsjæl, men som holder dig selv tilbage fra at udleve dit fulde potentiale, fordi du er bange for at fejle eller at andre vil kigge skævt til dig fordi du vælger at følge dit hjerte.

Denne 3-dages udfordring er til dig som alt for længe har udskudt beslutningen om at aktivere dit fulde potentiale.
Det er til dig der ved at du er født til at være dig og er klar til at gøre noget godt for dig selv.
Og så er det til dig som inderst inde godt ved at hvis du fortsætter med at gøre som du altid har gjort så vil du blive ved med at få de samme resultater om og om igen. Du kommer ingen vegne og dræner bare dig selv mere og mere.

Du får lige nu muligheden for at sige ja tak til dig selv og deltage online og gratis.

Jeg har selv gået vejen fra et job med økonomisk sikkerhed til at starte op som selvstændig uden at vide hvordan jeg skulle gøre. Jeg vil på denne udfordring vise dig alle smutvejene helt gratis.

14. juni - Dag 1: Dit bidrag til verden
* Efter træningen på dag 1 vil du have klarhed over hvordan du får kontakt til din vision. Du bliver skarp på hvad du vil væk fra og hvad du vil hen til indenfor dine forskellige livsområder.

15. juni - Dag 2: Fra drøm til mulighed
* Efter træningen på dag 2 vil du have fået konkrete tips til hvordan du finder ind til dit budskab, træffer beslutninger uden at føle dig forkert, og hvordan du kan transformere din drøm til virkelighed.

16. juni - Dag 3: Fra tanke til handling
* Efter den 3. og sidste træning vil du have klarhed over hvordan du bliver den fantastiske kvinde du er født til at være og aktiverer dit fulde potentiale også selvom du måske møder modstand eller forhindringer undervejs på dig vej. 

Gå ikke glip af denne fantastiske mulighed for at skabe en positiv forskel i dit liv og leve dit liv med frihed til at være dig.
Er du klar til at tage udfordringen op?

Klik på knappen lige nu og vær med på den gratis udfordring.

Disclaimer: Indholdet af denne træning, såsom tekst, grafik, billeder og andet materiale, er beregnet til informations- og uddannelsesmæssige formål og ikke til rådgivning af medicinsk eller mental sundhed. Indholdet af denne træning er ikke beregnet til at erstatte professionel medicinsk rådgivning, diagnostik og/eller behandling. Kontakt din læge før du foretager ændringer i din kost, træningsrutine, medicinske behandling, livsstil og/eller mental sundhedspleje.


JEG VIL MED!